Festa de la Colla dels Carranquers

Si hi ha una pàgina de referència sobre Balls de Diables, Cultura Popular i la Segarra, la resposta és ràpida: la pàgina web dels Carranquers (http://locarranquer.blogspot.com/).

Un Ball de Diables que tot i tenir referents històrics més que centenaris, no forma part de la Coordinadora de Balls de Diables Centenaris amb Parlaments de Catalunya, tot i tenir els principals requisits complerts amb escreix.

[youtube]VyG7ahKQ8bw[/youtube]

La seva festa majors és pels volts del 21 de setembre, per la qual cosa ens agafa en plena preparació de la nostra Festa Major. A banda altres diades importants són Sant Magí, Corpus, i el famós Aquelarre de Cervera… espai algun cop “pretès a reproduir” a Esplugues (amb moooltes cometes) per algun regidor de joventut de fa anys, ara reformat en sindicalista. Ja passa amb les coses fetes a cop de talonari, sinó veieu-ne el resultat a la nit esotèrica.


Per aquest motiu, els moments on poder veure’ls en acció es redueixen molt. Un d’els pocs, és la Festa de la Colla, enguany el 4 i 5 de juny, on fins i tot representen el seu Ball Parlat.

Us deixem un vídeo promocional de la festa, el cartell d’enguany, i una mostra de la qualitat gràfica d’aquest Ball de Diables, a banda de recollir un parell d’entrades sobre el nostre Ball, com a mostra de la capacitat d’aquesta pàgina de recollir activitats d’arreu, per petites que siguin (com les nostres!)

http://locarranquer.blogspot.com/2008/04/la-web-del-ball-de-diables-desplugues.html

http://locarranquer.blogspot.com/2009/07/22-de-juliol-ball-parlat-i-versots-del.html

http://locarranquer.blogspot.com/2008/07/santa-margarida-la-riera-de-gai-festa.html

Deixa un comentari