Festa de la Colla dels Carranquers

Si hi ha una pàgina de referència sobre Balls de Diables, Cultura Popular i la Segarra, la resposta és ràpida: la pàgina web dels Carranquers (http://locarranquer.blogspot.com/).

Un Ball de Diables que tot i tenir referents històrics més que centenaris, no forma part de la Coordinadora de Balls de Diables Centenaris amb Parlaments de Catalunya, tot i tenir els principals requisits complerts amb escreix.

La seva festa majors és pels volts del 21 de setembre, per la qual cosa ens agafa en plena preparació de la nostra Festa Major. A banda altres diades importants són Sant Magí, Corpus, i el famós Aquelarre de Cervera… espai algun cop “pretès a reproduir” a Esplugues (amb moooltes cometes) per algun regidor de joventut de fa anys, ara reformat en sindicalista. Ja passa amb les coses fetes a cop de talonari, sinó veieu-ne el resultat a la nit esotèrica.


Per aquest motiu, els moments on poder veure’ls en acció es redueixen molt. Un d’els pocs, és la Festa de la Colla, enguany el 4 i 5 de juny, on fins i tot representen el seu Ball Parlat.

Us deixem un vídeo promocional de la festa, el cartell d’enguany, i una mostra de la qualitat gràfica d’aquest Ball de Diables, a banda de recollir un parell d’entrades sobre el nostre Ball, com a mostra de la capacitat d’aquesta pàgina de recollir activitats d’arreu, per petites que siguin (com les nostres!)

http://locarranquer.blogspot.com/2008/04/la-web-del-ball-de-diables-desplugues.html

http://locarranquer.blogspot.com/2009/07/22-de-juliol-ball-parlat-i-versots-del.html

http://locarranquer.blogspot.com/2008/07/santa-margarida-la-riera-de-gai-festa.html

Deixa un comentari