Llibre “Calendari de festes amb pirotècnia”

Us fem saber de la segona part de la iniciativa realitzada per Manel Carrera (festes.org).

std

Descripció del projecte

Ara fa exactament un any vam publicar -en edició limitada i fent servir el sistema de micromecenatge que ens ofereix Verkami- el primer volum de la col·lecció “Els llibres de festes.org” que recullen en paper part del material etnogràfic que estem recopil·lant i publicant a lnternet des de l’any 1999. La primera experiència va acabar amb èxit i vam poder editar el Calendari de festes amb foc un llibre que recull totes les festes populars catalanes que utilitzen el foc en la seva posada en escena.

QUÈ VOLEM FER ARA?

Doncs bé, quan vam començar a fer el llibre de les festes amb foc ens vam adonar que les manifestacions festives que incloïen algun tipus de combustió de pólvora mereixien, per la seva extraordinària diversitat, interès i implantació arreu del país, un llibre sencer apart. Per això, i per complementar el material dedicat al foc festiu, ara ens proposem publicar elCalendari de festes amb pirotècnia, un llibre que recollirà les celebracions festives que durant tot l’any (de l’estiu a l’hivern, de la primavera a la tardor) empren la pólvora i els artificis pirotècnics en algun moment de la seva seqüènca ritual.

<iframe allowtransparency=”true” frameborder=”0″ height=”265″ scrolling=”no” src=”http://www.verkami.com/projects/6070-llibre-calendari-de-festes-amb-pirotecnia/widget_landscape” width=”586″>No iframes supported</iframe>

http://www.verkami.com/projects/6070-llibre-calendari-de-festes-amb-pirotecnia

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.