Les Decennals es passen a la xarxa

Ja fa dies que ha passat Sant Joan i la dinàmica que venia de pujada des del maig-abril ara ha explotat en un cúmul d’activitats difícils de seguir al dia a dia… activitats que es barrejen amb algunes novetats interessants de comentar…

Ja és en funcionament la web de la Candela 2011, des d’on tothom qui vulgui ja se’n pot fer voluntari

Les Decennals 2011 s’apropen i com no podria ser d’altre manera pels temps que corren, també s’estan posant al dia. Aquesta setmana ha sortit a la llum la web de les festes, mentre s’ha presentat oficialment el facebook i el twitter, que informaran de totes les novetats de les festes grans de Valls.

Ja està en ple funcionament. Tot i faltar prop de 200 dies perquè comenci la festa grossa, ja s’ha publicat la web oficial de les festes decennals de la Candela 2011. A part d’un recorregut per la història d’aquestes festes, també s’hi trobarà tota la informació que generi l’edició del 2011, des de les notícies fins a la programació, que es publicarà més endavant a la xarxa. Aquí no s’acaba, però, l’aposta per les noves tecnologies, ja que s’ha presentat el facebook de les Decennals que ja compta amb prop de 500 persones adherides, sense oblidar el twitter de les festes. A la web oficial, com a novetat, tothom qui vulgui ja es pot inscriure com a voluntari, sota el lema: ’10 + tu= 11. Amb tu treurem la millor nota!’. El compte enrere per la Candela 2011, doncs, ja ha començat.

http://www.vallsdecennals2011.cat/

http://www.vilaweb.cat/noticia/3752881/decennals-passen-xarxa.html

Deixa un comentari