Calendari de festes amb foc

Fem ressó d’una grata notícia que ens ha arribat al correu…

Amic, amiga:

T’agrada el foc i la festa? Vols conèixer unes festes increíbles? Des de festes.org estem buscant mecenes per fer realitat el projecte de publicar un llibre sobre les festes populars catalanes que tenen al foc com a element destacat. Un llibre de 250 pàgines que inclourà des de les fogueres de Sant Joan a les baixades de falles del Pirineu, des de les falles valencianes als focs aromàtics de Nadal i Reis, passant pels foguerons i barraques de Sant Antoni, els ritus religiosos del Foc Nou de Pasqua, la Vetlla de Montserrat o les enceses de torxes i espelmes reivindicatives de l’Onze de Setembre, entre d’altres.

Tenim 40 dies (fins al 9 de juliol) per recollir els 7.500 euros que val la impressió del llibre a través del sistema de recompenses que ens ofereix verkami. Ajuda’ns a fer-lo realitat! Fes la teva aportació des d’aquesta pàgina:

http://www.verkami.com/projects/2326-llibre-calendari-de-festes-amb-foc/

i el llibre t’arribarà directament a casa abans de Nadal!

Pensa que si en compres més d’un exemplar -perquè has pensat en regalar-lo o perquè fas una compra col·lectiva amb alguns amics- el llibre et sortirà molt millor de preu.

Moltes gràcies i fins aviat
Manel Carrera

festes.org, l’espai on comença la festa
A Internet des del març de 1999
Versió 4.2 estrenada el febrer de 2011
http://www.festes.org
info@festes.org
RSS: http://www.festes.org/sindicacio.php
Facebook: http://www.facebook.com/pages/festesorg/108876029178193

Deixa un comentari