Estrenem pàgina web!

Benvolgudes!

Des del Ball de Diables d’Esplugues de Llobregat ens complau fer-vos arribar l’enllaç de la nostra pàgina web, en la que portem força temps treballant-hi.

Portada pàgina web

Es tracta d’una pàgina que té el doble objectiu de fer pedagogia sobre els Balls de Diables i fer difusió de l’existència de la nostra colla. La pàgina està feta recolzant-se en el treball presentat per Ramon Vallverdú Albornà anomenat “Foc en Dansa” tant en l’estructura que utilitza per descriure els Balls de Diables com en forces textos i definicions, que per la claredat i concreció hem cregut incloure en la pàgina.

A excepció dels textos de Ramon Vallverdú, els altres escrits estan fets des de l’òptica que alguns membres del nostre Ball tenen sobre la realitat que els envolta i no tenen cap pretensió de ser estudi rigorós ni científic, es tracta de donar una altra visió col·lectiva.

Us animem a que visiteu la pàgina web i en feu difusió entre els vostres col·laboradors o membres, i si ho creieu convenient, afegir-la com a enllaç als vostres canals de difusió.

Salut i foc!

http://www.diablesdesplugues.org/

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.